greenvinci logo

Global Agency Cooperation har offisielt startet

Ta tak i det nye energimarkedet for biomasse store forretningsmuligheter

Del rikdomsfesten for miljøvern og energibesparende industri

GreenVinci Biomasse Energy Machinery Co., Ltd

biomass gasifier


Biomasse energibransjen har gode utviklingsmuligheter


Med mangel på fossile brensler og økende vekt på økologisk miljøvern, vil biomasse energi bli mer og mer populært. For tiden har land over hele verden gjort gjennombrudd i teknologi og lov, og oppnår dermed avhengighet av tradisjonelle energikilder som olje, kull og naturgass. Det er forutsett at biomasse-energi vil bli motoren til sirkulær økonomi i fremtiden, og vil gi et stort bidrag til en bærekraftig utvikling av menneskeheten.


I Asia står industrikjeler for en høy andel av det totale energiforbruket. For eksempel er det totale antall industrielle kjeler i Kina ca 600.000 enheter, og den årlige veksten er fortsatt 5%, hvorav industrielle kjeler under 10 tonn står for ca 80%. Årlig kullforbruk er ca 400 millioner tonn. Den kinesiske miljøverndepartementet resolutt opprettholder kullfyrte kjeler. Derfor blir rommet som blir forlatt av kullfyrt kul, erstattet av biomasse energi hvert år, og den økonomiske utviklingsplassen er veldig stor.


GreenVinci In ItalyGreenvinci In Vietnamgreenvinci in MyanmarGreenvinci, et biomasse energiteknologiselskap med globale partnere


Grunnlagt i 2010, er GreenVinci Biomass Energy Co, Ltd en høyteknologisk bedrift som spesialiserer seg på energi, miljøvern, energibesparende teknologiutvikling, produktproduksjon og salg. Den har vellykket utviklet biomassepyrolysforsterker og ny multifunksjon. Biomass forgasning varmluftsanlegg, etc., og erklært mer enn 10 kinesiske nasjonale patenter, danner et komplett uavhengig immaterielle eiendomssystem. I tråd med bedriftskultur og forretningsfilosofi om "stabil, profesjonell, ærlig og vinn-vinn", har den blitt mye støttet og rost av brukerpartnere over hele verden.


I dag er hovedpartnene lokalisert i mer enn 50 land og regioner rundt om i verden, inkludert: Egypt, Østerrike, Ecuador, Canada, Malaysia, Myanmar, Thailand, Ukraina, Israel, Italia, India, Kina Guangdong, Hunan, Guangxi, Jiangxi, Zhejiang, Liaoning og andre land og område. For å møte produkt og drivstoffbehov hos flere partnere har selskapet satt opp drivstoffproduksjons- og prosessbaser og råvarelagringsbaser for biomassepellets og flis, som gir bedrifter med mer rene energi- og energisparingsløsninger.


GreenVinci In MalaysiaGreenVinci In ThailandGreenVinci In India


Brand, produksjon og prosjektbygging har store fordeler


Brand fordel - GreenVinci Biomass Energy Co., Ltd. og dets merkevare "Greenvinci" har blitt etablert i over 9 år og er en av de tidligste selskapene i Kina for å utvikle og anvende biomasse og nytt energibruk. Kontinuerlig investering i nettverksmarkedsføring, utstillinger og diverse kanalfremme, merkevarefordeler og gode kundeforhold gjør produkter og tjenester over hele verden.


Fordeler med produksjon av utstyr - Selskapet har et standard produksjonsanlegg på mer enn 3000 kvadratmeter. Produksjonsverkstedet er utstyrt med tungløftemaskiner og avansert produksjonsutstyr. Det kan produsere 60 ~ 9 millioner kcal biomasse gassfjerningsmidler, produksjonspersonell og ettersalgspersonell. Selskapet har alltid lagt stor vekt på ledelsen av kvaliteten på ledelsen, kontinuerlig forbedring av produksjonsprosessen av produksjonsarbeidere, kontinuerlig utvikling av teknologiforskning og -utvikling, forbedring av installasjon og ettersalgsservice.


GreenVinci In EgyptGreenVinci In AustriaGreenVinci In IsraelAvansert og høy kvalitet produktserie


"GV-G" "GV-AG-serien" Biomass pyrolysegassifier har mange fordeler, som: gjelder for ulike biomassebrennstoffer (flis, pellets, briketter etc.), høy grad av automatisering (automatisk slaggning, konstant temperatur og konstant trykk ), lav flamme aske, stabil drift, høy termisk effektivitet, praktisk drift og vedlikehold, etc. Det er den eneste biomasse brennende utstyr på markedet som kan erstatte drivstoff, gass og kull direkte, som tilfredsstiller brukerens behov for å spare energi, redusere kostnader og redusere utslippene.


Gi et komplett utvalg av tjenester


(1) Å levere høy kvalitet og høy effektivitet utstyr: 0,5 ~ 15 tonn (300 000 ~ 9 millioner kcal) biomasse høy temperatur cracking gasifier uavhengig produksjonskapasitet.

(2) Kontinuerlig teknisk støtte: Forbrenningsteknologi for biomassepyrolyseforgasning, kontinuerlig uavhengig teknologiforskning og -utvikling, energibesparende transformasjonsteknologi programmering.

(3) Støtte for merkevarefremmende effekt: A) produktbrosjyre, programfargeside, introduksjon av selskap og utstyr PPT, B) Internett-promotering, C) Internasjonal biomasse Energi Utstilling.

(4) Søknadssaksjon.

(5) Høyeffektiv teambygging: Hjelp treningsgruppen: industrianalyse, produktkunnskap, samarbeidsmodell, salgsfunksjoner, kanalutvidelse, vedlikehold av kundeforhold, etc.

(6) Perfekt installasjon og ettersalgsstøtte: fra den første assistansen til installasjon og ettersalg, til opplæring av partnerens installasjon og ettersalgsteam.

(7) Eksklusive markedskanalerrettighetsrettigheter: å beskytte driftsinntektene til partnerens region.

(8) Partners ytelsesbeskyttelse: Et enhetlig prissystem, som gir fortrinnspriser og salg for å møte standardrabattpolitikken mv.


GreenVinci In EcuadorGreenVinci In UkraineGreenVinci In Canada


Mer egnet til å være kunder som er forhandlere


(1) Kjeleproduksjonsselskap, produsent av kjeleutstyr, energiledelse, biomasse brenselanlegg.

(2) Har en viss lagbyggingsevne eller eget selskap, kan engasjere seg i regional utvidelse.

(3) Samarbeide med integritet, stress troverdighet og respekt for samarbeid.